Ru Ua
Сумка для взуття Kite — незамінна для школи

Сумка для взуття Kite — незамінна для школи

21.08.2020

Сумка для взуття — не забуваємо про важливе

Куди скласти кросівки на фізкультуру? Це питання не таке дріб'язкове, як здається на перший погляд. Заняття спортом, танцями, уроки фізичного виховання: кілька днів в тиждень потрібно носити з собою заповітну пару кросівок, балеток або взуття для купання.

Сховати все в рюкзак? Зошити помнуться, ланч забрудниться, а на кожній перерві доведеться викладати-закладати все назад, щоб дістати підручники і канцелярію.

Закинути в поліетиленовий пакет? Теж не варіант. Негарно, не екологічно, незручно і непрактично. Він займає руки, виглядає не естетично, та ще й порватися може в будь-який момент.

Спеціальна сумка для взуття — одночасно простий і геніальний винахід, який одним махом вирішує безліч щоденних побутових проблем з транспортуванням змінки.

Якою має бути хороша сумка для фізкультури

На що звернути увагу при виборі аксесуара?

Розмір

Все просто: взуття повинне вільно розміщуватися і не бовтатися (інакше під час руху буде звисати до підлоги, розгойдуватися маятником або стрибати як хом'як в колесі).

Матеріал

Сорочку потрібно вибирати з натуральної тканини, а мішок для взуття — з синтетики. Льон і бавовна — приємні до тіла. Але для взуттєвої сумки вони не підходять, адже сильно мнуться і забруднюються. Поліестер — легкий і міцний: він не вимагає особливого догляду, практично не брудниться і зовсім не вимагає прасування. Ще одна функція щільної синтетичної тканини — утримувати забруднення зі взуття всередині виробу.

Функціонал

Чим простіше — тим краще. На відміну від рюкзаку, сумка для змінки повинна бути максимально легкою і простою. Одного основного відділення з кишенею буде досить. Застібка повинна закриватися одним рухом, щоб заощадити час на збори. Затяжний шнурок з пластиковими фіксаторами — ідеальний варіант.

Дизайн

Зовнішнє оформлення грає важливу роль і перетворює функціональний предмет в стильний елемент образу. Якщо сумка красива, дитині її приємно брати з собою в школу, на секції і гуртки.

Сумки для взуття Kite — улюблені аксесуари дітей і дорослих

Сумки для взуття Kite — яскраві і сміливі. Вони дарують зручність транспортування змінному взутті, не порушуючи візуальну цілісність образу.

А тепер — докладніше про особливості сумок для змінного взуття Kite.

  1. Розміри — компактні і місткі. Для підлітків і дорослих потрібні сумочки побільше: 49х36 см (М); молодшим школярам — поменше: 43х31 см (S). Такі габарити дозволяють оптимально розмістити в сумці змінне взуття та одяг.
  2. Моделі. Класична сумка на 1 відділення або варіант з кишенькою на блискавці? Вибирайте, що душа забажає.
  3. Особливості
    • Всі сумки для змінного взуття Kite з двох сторін оснащені шнурками з фіксаторами. Вони затягуються, перетворюючи мішок в легкий і компактний рюкзак. Не любите, коли руки зайняті? Просто закиньте сумку на плече.
    • Міцна і широка петля дозволить надійно розмістити сумку в шафі або роздягальні: підвісити на спеціальний гачок або вішалку.
    • Порожня сумка практично не займає місця: її легко скрутити в трубочку або скласти конвертиком, при необхідності — заховати в рюкзак.
    • Виконані з міцного і практичного поліестеру, завдяки чому відмінно витримують навантаження і дитячу активність.
    • Дизайн — візитна картка всього асортименту сумок для взуття Kite.
    • Барвисті принти не вигоряють і довго зберігають свій первісний вигляд.
  4. Ліцензії. Потрібна сумка для взуття в молодшу школу? Зверніть увагу на ліцензійні дизайни
    • з мультяшками: Hello Kitty, Hot Wheels, My Little Pony, Lovely Sophie;
    • з тваринами: Rachael Hale, Studio Pets.

Старшокласникам і підліткам сподобаються ліцензії MTV, College line, FC Juventus, FC Barcelona, ​​Bouffants & Broken Hearts.

Власні дизайни Kite — вражаюче розмаїття принтів на будь-який смак.

Рюкзак, сумка для взуття і пенал — капсульна колекція в єдиному стилі

Підібрати аксесуари так, щоб все бездоганно поєднувалося — непросте завдання. Але з Kite — це просто. Капсульні колекції шкільних аксесуарів — це ідеальний образ на кожен день. Тріо «Рюкзак + сумка для взуття + пенал» в єдиному стилі — супер-комплект, який допоможе виділитися з натовпу, продемонструвати свій смак і знайти друзів за інтересами.

Вибирайте разом з дитиною

Нехай дитина сама вибере дизайн сумки. Дітям будь-якого віку сподобається брати активну участь в підборі аксесуара. Зайдіть в розділ сумок на офіційному сайті Kite і уявіть себе в картинній галереї, в якій кожен знайде свій шедевр.

Як можна використовувати сумку для взуття Kite

  • транспортування змінного взуття на фізкультуру, секції, гуртки, басейн, спортзал;
  • в якості сумки для змінного одягу;
  • як чохол для зберігання взуття;
  • брати з собою в подорожі.

Сумки для взуття Kite — зручність, практичність і стиль!

Схожі новини
День всіх закоханих: як красиво та оригінально виразити свої почуття
08.02.2023

День, коли оспівуються почуття. День, коли найчастіше лунають зізнання в коханні. 

Читать
Сумки-бананки Kite — комфортні та модні
23.07.2021

Найгарячіші тренди вуличної моди ніби кричать: людство достатньо настраждалося в гонитві за модними ідеалами. Настав час, коли естетика та комфорт існують в любові, гармонії та синергії. Сьогодні в моді все, що не сковує рухи, дарує відчуття свободи, надихає бути максимально розкутими та активними.

Читать
Маст-хев цього літа – пляшечки Kite
16.06.2021

Коли ми відчуваємо спрагу, все інше відходить на другий план. Не радує ані яскраве сонечко, ані квітуче літечко, скоріше б добратися до живильного оазису. В спекотну погоду терпіти спрагу не тільки неприємно, а і небезпечно для здоров’я. Більше того, пити чисту воду необхідно регулярно і ще до того, як ви відчуєте сильне бажання пити.

Читать
Навіщо аксесуари малюкам?
07.05.2021

Те, що школярам потрібні рюкзаки, ні у кого не викликає сумнівів. Це аксіома, яка не потребує доказів. Але при виборі аксесуарів для дошкільнят батьки, часом, задаються рядом питань. Чи не зарано дитині носити рюкзак? А це не зашкодить поставі? З якого віку можна його надягати малюку?

Читать
Як правильно загадувати бажання: гумка подяки та інші чарівні способи від Kite
30.12.2020

Цей рік нам наочно продемонстрував: якщо життя підсунуло лимон, зроби з нього лимонад. І навіть якщо рік, що минає, для вас був не дуже вдалим, пам'ятайте, що Новий рік — це новий початок!

Кінець грудня та початок січня — найкращий час для того, щоб загадувати бажання! Але як правильно їх сформулювати?

Читать
Пишемо листа Святому Миколаю: корисні поради від Kite
10.12.2020

Багато історій трапляються самі собою. Сидиш біля вікна, дивишся на танучий захід сонця, а тут рррраз! І щось неодмінно починає відбуватися. Темніти о 4 годині (чим не історія?). А в 6 ми вже мружимося від яскравих ліхтарів і біжимо в магазин за мандаринами, вдихаючи морозне повітря.

Читать
Як зустріти зиму з Kite в чудовому настрої?
03.12.2020

Зима вже на порозі. А разом з нею радість від снігу, прогулянок в засніжених парках, катання на ковзанах, свят і новорічних канікул. Щоб ви і ваші діти насолоджувалися кожним зимовим днем, подумайте про захист від сезонних застуд і хороший настрій.

І в цьому Kite вам із задоволенням допоможе!

Читать
Сучасні правила етикету для дітей
11.08.2020

Етикет робить наше повсякденне життя кращим та приємнішим. Гарні манери згладжують гострі кути, оберігають особисті кордони і допомагають уникнути казусних ситуацій. Коли дитина з дитинства навчена цим правилам, їй набагато легше комунікувати в суспільстві, отримувати схвальні оцінки від вчителів та вибудовувати дружні відносини з однолітками.

Читать
Як зрозуміти дітей покоління Альфа
05.12.2019

Їм всього 3 роки, а вони з легкістю розуміються в налаштуваннях телефону. Їм тільки 6, але вони не хочуть грати у дворі, а проводять час в планшеті. Їх неможливо змусити щось зробити силою, але якщо домовитися, то вони з радістю відгукуються на прохання. Впізнаєте? Це покоління Альфа! Діти, народжені з 2010 року.

Читать
Чому колекціонування для дітей — не просто пустощі
15.08.2019

Всі діти — колекціонери. Згадайте, тільки-но ваш малюк навчився ходити, як вже збирав у парку каштани та листя. Підростаючи, дитина слухає казки, дивиться мультфільми, і у неї з'являються улюблені герої. Потім в ящиках столу і кишенях — вкладиші, картки, а на полицях і в коробках — маленькі іграшки.

Читать
Добірка від Kite: незвичайні шкільні правила з усього світу
17.07.2019

Середина липня — час, коли батьки починають збирати дітей до школи. Потрібно встигнути купити рюкзак, шкільну канцелярію, спортивну форму, зручне взуття… та багато інших необхідних речей. Погодьтесь, список покупок збільшується з кожним днем. Без паніки! Зупиніться та видихніть.

Читать