Ru Ua
Як вибрати рюкзак п'ятикласнику в 2021 році

Як вибрати рюкзак п'ятикласнику в 2021 році

07.05.2021

П'ятикласник — вже не дитина! Принаймні, він вже себе дитиною не вважає. Адже молодші класи закінчилися і попереду нові предмети, нові вчителі і зовсім доросле, шкільне життя.

Вже хочеться, щоб рюкзак не просто був яскравим і зручним, але і відображав стиль, став у нагоді не тільки для школи, а й для прогулянок з друзями. Ось чому, покупка рюкзака знову стає актуальним питанням, навіть якщо той рюкзак, який дитина носила в молодших класах — ще нічого.

Якщо для першокласника найчастіше рекомендують каркасну модель рюкзака, то для п'ятикласника вже можна і потрібно вибирати серед полукаркасних. Не забуваючи, що спинка рюкзака повинна бути ортопедичною. Бо найважливіше - це здоров’я вашого школяра. До вибору рюкзака варто поставитися відповідально. Для цього орієнтуйтеся на наступні 5 складових.

Розмір

Вибирайте рюкзак, зіставляючи зріст дитини і розмірну шкалу рюкзака, яка вказана на самих рюкзаках. Розмір спинки повинен відповідати зросту і фізичним параметрам. Для п'ятикласника будуть актуальні моделі S, M, L.

Купувати надмірно великий рюкзак, з розрахунком, щоб «помістилося все: і кросівки, і бабусині пиріжки», не тільки недоцільно, але й шкідливо для хребта. Для змінного одягу і взуття використовуйте спеціальні мішки і сумки для взуття. Для перекусів — ланчбокси. Визначаючись з розмірами рюкзака, важливо стежити за тим, щоб його верхня частина розташовувалася не вище плечей, а тильна стінка не виходила за ширину спини учня.

Комфорт

Те, що спинка рюкзака повинна відповідати зросту — ми вже з'ясували. Ще зверніть увагу на такі параметри:

  • Чи є м'які дихаючі подушечки, завдяки яким спина буде в природному положенні.
  • Наскільки зручні лямки. Зручні лямки — це широкі, м'які, S-подібної форми, які не будуть натирати плечі.
  • Нагрудний ремінь фіксує рюкзак і бере участь в правильному розподілі ваги, зниження навантаження на поперек і хребет. Так, діти не особливо люблять його використовувати, але в цьому якраз і полягає завдання нас, дорослих — подбати про те, щоб постава залишалася здоровою, а значить — привчити до правильного носіння рюкзака. НЕ на одному плечі, а на двох, і з застебнутим нагрудним ременем.

Практичність

Погодьтеся, коли в рюкзаку одне бездонне відділення — це мішок, а не рюкзак. Грамотне внутрішнє наповнення рюкзака, наявність додаткових кишень і відділень для дрібниць, збереже час і нерви і батькам, і дитині. Ключниця, кишені для телефону, пляшки з водою і зарядного пристрою — деталі, які помітно спрощують нам життя, допомагають зберігати речі в порядку.

Зносостійкість

Пам'ятайте, що рюкзак дитині доведеться носити часто, в будь-яку погоду, тиснутися в маршрутку або в метро. Потрібно, щоб рюкзак не тільки не порвався, а й зберігав первісний вигляд. Важливий і зовнішній матеріал, і підкладка, і фурнітура. Погодьтеся, неприємно носити рюкзак, який через сезон вигорів на сонці або в якому через тиждень розійшлася блискавка.

Дизайн

А ось в питанні виборі дизайну варто прислухатися до дитини. Обирайте разом з нею, адже це так важливо, щоб річ була не тільки якісною і практичною, але і приносила задоволення!

Всім цим критеріям відповідають рюкзаки німецького бренду Kite. А тому ми вибрали для вас з величезного асортименту найдостойніші моделі для дитини, яка готується піти в 5-й клас. Отже.

3 кращі моделі рюкзаків Kite для п'ятикласника:

  1. Шкільний набір Wonder Kite SET_WK21-727M — ідеальна пропозиція для школи. У комплекті з рюкзаком передбачені пенал і сумка для взуття в єдиному дизайні. Крім ортопедичної конструкції, яка забезпечує комфорт і сприяє підтримці правильної постави, рюкзак Kite 727 — це унікальна модель з інноваційної спинкою Anti Gravity System (AGS). Рюкзак пружинить при ходьбі по принципу роботи пневмопідвіски в машині: вага вмісту рюкзака відчувається на 25% легше. Сприяє підтримці правильної постави і відчутно знижує втому. Модель схвалена німецькими інститутом здоров'я і ергономіки IGR, адаптована під вікові та фізичні особливості школярів. Рекомендована для дітей віком 9-12 років і зростом 130 - 145 см.
  2. Рюкзаки Kite K21-855M виконані з міцного поліестеру. Яскраві, зручні, місткі, з продуманим внутрішнім простором для підручників і всіх можливих дрібниць. Модель рекомендована для дітей від 9 до 12 років, зростом 130 - 145 см. У подарунок до рюкзака — стильний брендовий баф Kite!
  3. Рюкзак Kite K21-905M-1 — комфортний, стильний і неймовірно місткий. Яскравий трендовий дизайн c барвистим патерном піднімає настрій. Модель рекомендована для дівчат, віком 9-12 років, зростом від 130 до 145 см. Яскраве різноманіття сердечок на  рюкзакці світиться в темряві! Як і в попередньому варіанті, в подарунок до рюкзака передбачений стильний брендовий баф Kite.

Так, ідеальний рюкзак існує! Якісний стильний, місткий, такий, який сподобається і батькам, і дитині. Це рюкзак Kite! Колекція 2021 року вже в продажу, яку ви завжди можете доповнити яскравою і стильною канцелярією від цього ж бренду. Зберіть яскраву і стильну капсулу в улюбленій ліцензії, яка буде надихати на творчість!

Автор: Олена Шарандак

Схожі новини
Українська народна премія визначила найкращі рюкзаки 2023 року. І це рюкзаки Kite!
29.09.2023

Kite став переможцем в номінації «Найкращі рюкзаки 2023 року» Української народної премії.

Читать
Конференція Kite 2023: подія, яка поєднала у собі тренди, інновації та благодійність
22.09.2023

14 вересня відбулася Конференція Kite, на якій бренд презентував нову колекцію рюкзаків, аксесуарів та канцелярії.

Читать
Обираємо рюкзак в перший клас: актуальні моделі для початкової школи
03.08.2023

Як вибрати рюкзак мрії, щоб дитина пішла в перший клас найщасливішою?

Читать
Як подовжити термін служби улюбленого рюкзака? Інструкція по догляду за текстильними аксесуарами Kite
15.05.2023

Щоб ваш улюблений рюкзак якнайдовше зберігав свою первісну чарівність, необхідно дотримуватися простих правил догляду за ним.

Читать
Kite – переможець у номінації «Рюкзаки 2022 року» Української народної премії
26.09.2022

«Українці варті кращого»: гасло Української народної премії! А її мета – виявлення кращих з кращих серед брендів.

Читать
Рюкзак для дитячого садочку: як обрати найважливіший аксесуар для дошкільнят
20.09.2022

Перший рюкзак – неймовірно корисний подарунок для малечі. Незамінний помічник для дитячого садочка та підготовчих занять, захоплюючий аксесуар для різноманітних ігор та стильна окраса гардеробу.

Читать
Зручні та трендові бананки Kite!
25.07.2022

Сумка-бананка – один із найкращих винаходів людства! Адже з її появою в житті вирішується купа проблем. Куди покласти телефон та де зберігати картки? Як гуляти та мандрувати з вільними руками та усіма необхідними дрібницями? 

Читать
Трендові новинки аксесуарів Kite! Створюй неймовірні луки, насолоджуйся легкістю та комфортом
15.07.2022

Інколи для створення довершеного образу не вистачає невеличкого штриха. Одного-одненького, але дуже важливого інгредієнта. Чогось дуже стильного та одночасно зручного.

Читать
Як обрати рюкзак для першокласника у 2023 році
03.06.2022

Коли наближається пора перших дзвоників та вересневих урочистостей, для майбутніх школярів настає хвилююча мить вибору нового рюкзака. Ця подія така хвилююча та важлива! Хочеться зупинити час та насолодитися її трепетно-солодким смаком.

Читать
Що рюкзак може "сказати" про людину
04.10.2021

А ви знали, що рюкзаки вміють говорити? Ні, ви не почуєте від них людську мову і буквальне звучання голосу. Вони розмовляють інакше. Безмовно, але дуже змістовно: не здригаючи повітря звуковими хвилями та не порушуючи гармонію тиші.

Читать
Рюкзаки з майбутнього: нова колекція Kite 2022
17.09.2021

Коли тренди, інновації та традиції зливаються воєдино, народжується щось неймовірне. Ці магічні елементи в правильній комбінації створюють справжнє диво. І кожен рюкзак з нової колекції Kite 2022 поєднує в собі всі три заповітних інгредієнти:

Читать
Як обрати рюкзак для подорожі
02.08.2021

Що може бути приємнішим за подорож? Нові місця, живописні краєвиди, незвична архітектура: у мандрівках ми відкриваємо для себе нові грані цього світу та розширюємо власні горизонти. Хвилююче передчуття, заколисуючий звук мотору та гіпнотизуюча зміна ландшафтів за вікном: такі моменти наповнюють справжнім щастям. 

Читать